Kjo eshte nje rruge dytesore e qytetit te Shkodres.Edhe pse jemi ne prag te vitit 2016 teme e problemeve te pazgjdhura dhe te perditshme vazhdon te mbetet infrastruktura rrugore.E tille eshte situata edhe ne lagjen “3 herojnte” prane rruges “Frang Bardhi”.

Familjaret e shumte shprehen se pervec premtimeve nuk eshte bere asgje konkrete.stina e reshjeve te shiut e ka perkeqesuar dukshem levizjen normale.Rruga frang badhi e cila ka nje gjatesi me shume 300 meter eshte shtruar dy here me nje shtrese cakulli ne pjese te ndryshme nga vete banoret e zones.Nje problem jo pa rendesi mbetet mungesa e kanalizimeve te ujrave te zeza, te cilat shpesh here dalin ne siperfaqe. Si te mos mjaftonte gjendja e ketij aksi transformatori i zones eshte totalisht i zbuluar ashtu sic jane edhe kabllot e tensionit te larte.Banoret kerkojne vemendjen e pushtetit vendor teksa shprehen se kjo rruge dytesore eshte mjaft e rendesishme per ta pasi shkurton distancen e unazes lindore me qendren e qytetit.

Artikulli paraprakSOKOLI: RREZIK EPIDEMIA NË LAGJEN “MARK LULA”
Artikulli tjetërZIHEN HAPËSIRAT PUBLIKE, POR HARROHEN EDHE MBETJET !