Rruga “Franz Baron Nopca” vazhdon te jete ne meshire te fatit teksa rinisja e punimeve duket e paqarte.E ndodhur ne qender te qytetit ne krah te kafes se madhe segmenti po shkon gjithnje drejt amortizimit dhe veshtiresite kane filluar te ndihen tani qe jemi thuajse ne stinen e dimrit.

Situata eshte renduar se tepermi ne ditet e fundit me shi teka banoret shprehin friken se punimet do te vazhdojne te mbesin pezull i institucioneve.Banoret nenizojne se jane hapur punimet pa asnje kriter dhe plan te metejshem duke ia faturuar kete papergjegjshmeri insitucioneve vendore dhe firmes kontraktuese e cila ka prishur asfaltin egzistues duke i lene vendin gropave me uje.Sipas informacioneve te Bashkise Shkoder te bera edhe publike ne media rruga eshte ne projekt per tu bere pedonale.Shkaku i Shtyerjeve dhe zvarritjes se tere ketyre punimeve pre 3 muajsh duket se eshte firma kontraktuese e cila nuk i ka ne preventiv kanalizimet ndaj banoret gjate muajit te fundit kane bllokuar punimet e ketij segmenti.

Artikulli paraprakJAVA E PAVARËSISË, SHKODRA “VISHET” KUQEZI
Artikulli tjetërEKSPOZITË DHE AKTIVITET FESTIV NGA NXËNËSIT E “3 DHJETORI”