Rruga “Komani në unazën perëndimore të qytetit të Shkodrës vuan amortizimin e saj. Në ditët me shi gropat mbushen plot ujë cka e vështirëson tej mase kalimin në të veçanërisht të këmbësorëve të cilët u duhet të përballen me baltën dhe ujin .

Sic shihet edhe përmes pamjeve asfalti në disa vende nuk ekziston e në disa vëndë të tjera ka pësuar çarje. Banorët shprehen se edhe pse gjatë fushatave elektorale është premtuar për ndërhyrjen e saj ende nuk është bërë asgjë.

Ky segment rrugor nuk ka njohur investim prej vitesh.

Rrugët e qytetit të Shkodrës janë kthyer ne një shqetsim për qytetarët. Mungesa e infrastrukturës dhe kanalizimeve është një problematikë e cila prej vitesh nuk njeh zgjidhje.

E megjithatë situata vazhdon të jetë e njëjtë edhe pse janë rruge jetike, gjendja e tyre nuk I bën përshtypje askujt.

Amortizimi I tyre është I pafalshëm pasi janë rrugë të qytetit të Shkodrës dhe jo të zonave të thella malore prandaj duhet të marrin një kujdes të veçantë nga institucionet përgjegjëse.