Kryetarja e bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka parë nga afër situatën në lagjen Dudas, pas protestës dhe takimit që banorët patën me kryebashkiaken duke i kërkuar rikonstruksionin e rrugës atje.

Kryebashkiakja shprehet se infrastruktura është problemi më i madh që qytetarët kanë. Për punimet e ndërprera në rrugicën Franc Baron Nopça dhe disa rrugica të tjera kryebashkiakja tha se është bërë për shkak të problemeve me infrastrukturën nëntokësore.