Shqetesimi i ngritur rishtas nga ekrani i Star Plus per problematiken e rrugeve, vjen si nje kerkese e vazhdueshme e komunitetit, te qytetareve por edhe biznesit ne menyre qe keto probleme te marrin zgjidhje.

 

Por ne nje kohe qe ato te cilet paguhen me taksat e qytetareve te shkodres heshtin, risjellim ne kujtese edhe nje deklarate te kryebashkiakes Ademi pikerisht rreth nje vit me pare ne studion e emisionit Tonight, ku jo vetem pranoi problematiken por premtoi zgjidhje me ekspertet. Por gjendja eshte e njejte edhe sot, duke dashur te menjajojme kryebashkiaken nga fluksi i puneve dhe prioriteteve te saj, duket se ekspertet e sherbimeve publike heshten, nuk u moren asnje dite me nje problem te tille, duke e lene serish situaten te njejte, me po te njejten kaos dhe me po te njejten problematike, pa ditur asnjehere se edhe sa kohe do te vazhdoje nje ritual i tille