Mlbedhja e keshillit te Qarkut te Shkodres, nuk ka kaluar pa debate mes anetareve te ketij keshilli. Ka qene kryetari I Bashkise se Pukes, Gjon Gjonaj, I cili ka ngritur shqetesimin e rrugeve rurale, dhe kaq ka mjaftuar qe debatet te jene pjese e kesaj mbledhjeje te radhes.

Por nga ana tjeter, edhe kryetarja e Bashkise se Shkodres, ka pranuar se per mirembajtjen e rrugeve nuk ka buxhet te mjaftueshem. Por zonja Ademi, ka propozuar edhe nje menyre te re per keta para. Megjithate pavaresisht debateve, kjo pike eshte kaluar per vete faktin se keto vendime jane marre edhe njehere ne mbledhjen e miratimit te buxhetit te keshilliut te Qarkut te Shkodres.