GJYREZI: PO PUNOJMË PËR AKTIVITET E ARDHSHME INSTRUMENTALE.Përgatitja e instrumentisteve të rinj ne kuadër të përcjelljes se elementeve të traditës muzikore dhe instrumenteve nder breza është puna e rradhës qe po bën profesor Qamil Gjyrezi me disa te rinj të talentuar nga qyteti i Shkodrës.

Instrumentisti I orkestres se rtsh I është bashkuar kësaj nisme duke treguar për vlerat e një instrumenti tepër të lashte siç është korne por qe përdorimi I saj ne shkodër ka filluar te zbehet.Kjo përgatitje do pasoje me një koncert instrumental me date 8 nëntor ne ora 11 ne ambientet e shkollës se mesme artistike “Prenke Jakova”.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/2c1y2Xgam8I?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGARË ME BIÇIKLETA MES KOPSHTEVE
Artikulli tjetërRAINERI: FITORE ME ÇDO KUSHT NDAJ TEUTËS