Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri ditën e nesërme do të paraqitet në Prokurorinë e Përgjithshme për shkak të akuzave të ngritur ndaj gjyqtarit të Tiranës, Arjan Aliaj.

Sipas burimeve bëhet me dije se Prokuroria nisi hetimet pas kallëzimit që bëri Këshilli i Lartë i Drejtësisë nga ministrit Tahiri. Vet ky institucion ishte pjesë e sulmeve të Tahirit, së bashku me gjyqtarin Aliaj që vendosi pezullimin e Haki Çakos nga detyra, raporton Opinion. KLD e ka kallëzuar ministrin e Brendshëm për kanosje dhe fyerje ndaj gjyqtarit dhe gjyqësorit në tërësi.