ME 25 GUSHT, KËSHILLI I SIGURIMIT DEBATON PËR KOSOVËN
Situata paszgjedhore ne Kosove po ndikon edhe ne perfaqesimin e shteti te ri ne arenen nderkombetare.Keshtu, ndersa me 25 gusht Keshilli I Sigurimit te Kombeve te Bashkuara do te diskutoje raportin 3-mujor per Kosoven,

ne Prishtine ende nuk dihet se kush do ta perfaqesoje shtetin ne kete mbledhje.Zipas zv/kryeministrit Hajredin Kuci, nivelet e perfaqesimit te shteteve I percakton Sekretariati I Pergjithshem i Kombeve te Bashkuara.Sipas zv/kryeministrit, niveli I peraqesimit te Kosoves eshte edhe ne varesi te perfaqesimit te pales serbe, e cila gjithashtu eshte pjesmarrese e rregullt e seancave te Keshillit te Sigurimit, kur diskutohen raportet 3-mujore per gjendjen ne Kosove.Po ashtu, edhe burime nga presidenca kosovare thone se jane duke bashkerenduar veprimet me faktorin nderkombetar sa I takon ceshtjes se perfaqesimit te Kosoves me 25 Gusht ne New York.Kohet e fundit, perfaqesimi I Kosoves dhe I Serbise ne mbledhjet e Keshillit te Sigurimet eshte bere ne nivel kryeminsitrash.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”300″ src=”//www.youtube.com/embed/iRQ2rnpajGQ?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSEZONI TURISTIK RRIT FREKUENTIMIN E LOKALEVE
Artikulli tjetërCHAMPIONS, SHORTI I “PLAY-OFF”-EVE