Apple ka njoftuar se është duke e lansuar orën e saj të mençur Apple Watch edhe në shtatë vende të reja rreth botës më 26 qershor. Kompania amerikane ka njoftuar se ora e tyre më 26 qershor do të debutojë edhe në Itali, Spanjë, Meksikë, Kore të Jugut, Singapor, Zvicërr dhe Tajvan.

Apple gjithashtu njoftoi se Watch do të jetë nëpër dyqanet e shitjes me pakicë më vonë këtë muaj, edhe pse vetëm disa modele të pajisjes do të jetë në dispozicion në Apple Store.