Shumica e femrave kur lyejnë qërpikën e aplikojnë masën vetëm në majën e qërpikëve dhe jo nga rrënja deri në majë. Për të pasur qërpikë sa më të plotë është e rëndësishme që ju një rëndësi të madhe ti kushtoni lyerjes së tyre. Vetëm përmes dy veprimeve ju arrini që të bëni të mundur perfeksionin e qërpikëve tuaj.

Mjafto që me majën e furçës ti shtysh qerpikët nga brenda, më pas t’i zhvendosësh nga jashtë, dhe në fund aplikoje veprimin përfundimtar siç bën gjithmonë.

Artikulli paraprakTUNA NE BASHKËPUNIM ME FATMAN SCOOP
Artikulli tjetër20 VITE NGA MASAKRA E SREBENICËS