LERA: 18 GJOBA DHE NJË KONFISKIM NE PLAZHIN E VELIPOJËS
“Per te gjitha bizneset te cilat nuk deklarojne te ardhurat reale dhe shmangin perdorimin e kases fiskale drejtoria e kontrollit tatimor do sekuestroje te gjitha paisjet jofiskale per ti krahasuar te dhenat me ato te paisjeve fiskale.

Ne qender te vemendjes do jene lokalet e dasmave te cilat deklarojne me pak te ardhura nga sa perfitojne e per kete Lera tregoi per mediat se do kerkohet ngritja  e grupeve te veqanta. Lera  tregoi gjithashtu per punen e bere dy mujorit te fundit ne plazhin e velipojes dhe ne qytetin e shkodres
Sipas verifikimeve ne terren ka nje rritje te ndjeshme te numrit te bizneseve te licensuara dhe rritje te deklarimit te te ardhurave krahasuar me vitet e kaluara megjithate Drejtoria e kontrollit tatimor ne bashkepunim edhe me drejtorine e hetimit tatimor do vijojne aksionet per sekuestrimine  pajisjeve fiskale me qellim shmangien e evazionit fiskal dhe rritjen e te ardhurave ne buxhetin e shtetit.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/kUN07y-H5PI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRESHJET E SHIUT, KAOS NË RRUGËT E QYTETIT
Artikulli tjetërDOSJA “DUKAGJINI” TEK KRIMET E RËNDA