Tensione sërish në Kuvend në momentin kur Ruçi vendosi të nisë seancën me shqyrtimin e rendit të ditës. Deputetët e PD-së bllokojnë foltoren dhe nuk lejojnë njeri të flasë. Shkak është se Ruçi vendosi të përfshijë në rend të ditës votimin e kryeprokurorit të përkohshëm ndërsa PD e LSI janë kundër