“Rezoluta 1325 – Të drejtat e grave, nga koncepti në realitetin shqiptar”, ka qene tema e takimit te mbajtur ne ambjentet e Keshillit te Qarkut te Shkodres.

Drejtorja Ekzekutive e ketij projekti ne nje interviste per mediat eshte shprehur se ky takim vjen si nevoje e informimit te te gjithe aktoreve per kete rezolute. E pyetur ne lidhje me dhunen ne Shqiperi, Çeveli shprehet se fatkeqesisht eshte nje fenomen qe po njeh rritje. Ky projekt është një inisiativë e Shoqatës së Grave me Probleme Sociale dhe organizatës suedeze Operation 1325, e cila synon të sigurojë që të drejtat e grave, veçanërisht ato në fushën e paqes dhe sigurisë në Shqipëri të mbrohen nga zbatimi i legjislacionit vendas dhe të huaj.

Artikulli paraprakVETDORËZOHET NË POLICI 17 VJEÇARI
Artikulli tjetërBRUKSEL, KRERËT E BE-SË VIJOJNË SAMITIN PA CAMERONIN. HERA E PARË NË 40 VITE