HYSA: KEMI SHTUAR GADISHMËRINË NË PIKAT PROBLEMATIKE.
Nderrimi I 15 diteshve ne plazhin e Velipojes, shtimi I fluksit te udhetetareve ne piken e kalimit kuftar te muriqan dhe shtimi I levizjes se automjeteve nga Tirana ne drejtim te Shkodres, jane disa  nga shkaqet qe kane c’orientuar levizjen e automjeteve ne rruget e Qarkut te Shkodres.

Refreeni I perditshem I nje trafiku te renduar, eshte theksuar mese shumti pikerisht gjate ketij 15 gushti, ne disa prej nyjeve problematike rrugore te Shkodres. Vete qytetaret shprehen te lodhur nga kjo situate, por nga ana tjeter ka edhe nga ato qe I dorezohen kesaj gjendje duke e pranuar se kjo gjendje e trafikut ndodh ne cdo vend te europes.Shefi I Qarkullimit rrugor ne Shkoder, Ferhat Hysa, ne nje interviste per Star Plus, ka sqaruar masat qe ka ndermarre policia e qarkullimit rrugor per menaxhimin e trafikut, por nga ana tjeter ka evidentuar edhe pikat me te nxehta te qarkullimit ne Shkoder .Ura e Bahcallekut, Rruga Shkoder muriqan, Shkoder Tirane dhe Shkoder Velipoje, mund te shenohen me te kuqe sa I takon qarkullimit, ku pavaresisht masave gjate ketyre diteve te nxehta eshte e veshtire te qarkullosh. 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/593GMWODhB0?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPRESIDENTI KTHEN TRE LIGJE NË KUVEND
Artikulli tjetërVLLAZNIA PËR FEMRA, K.O NË NDESHJEN E TRETË