FSHF ka bërë publike sot listën e futbollistëve të grumbulluar përs sfidën miqësore që komëbatarja ka zgjedhur për sfidën miqësore të 26 marsit me Norvegjinë në “Elbasan Arena”.

Në listën me 24 futbollistë të ftuar nga Christian Panucci bien në sy disa risi, siç është grumbullimi për herë të parë i Herdi prengës, Bujar Likës, Kristal Abazajt dhe Enis Gavazajt.