FAKULTETI EKONOMIK VLERËSON TEMAT MË TË MIRA TË MASTERIT .Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti Ekonomik ka zhvilluar kete te marte workshopin me temë “Sfidat e zhvillimit rajonal”, ku u prezantuan temat më të mira të studentëve të diplomuar pranë këtij fakulteti.

 

Gjate workshop-it u prezantuan 7 temat me te mira te cilat u vleresuan nga nje juri e perbere nga perfaqesues te bizneseve. Qëllimi i këtij workshopi është promovimi i programeve të studimit e veçanërisht i masterave shkencorë e profesionalë, të ofruara nga Fakulteti Ekonomik gjithashtu të zgjerojë më tej bashkëpunimin ndërmjet Fakultetit Ekonomik dhe bizneseve që veprojnë në rajonin e Shkodrës. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/Yt7fLlkmH3Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIAJ: KRENAR PËR INISIATIVËN E STAR PLUS TV
Artikulli tjetër“STAR SPORT” MBYLL SEZONIN PËR VITIN 2014