Shalli tashmë është jë ndër veshjet që zë një vend të rëndësishëm në garderobën e përdishme. Shalli nga forma dhe madhësia që mund të ketë është një nga mënyra më të mira për ta përdorur në këto ditë të ftohta dimri por një vend të veçantë ai zë në mbrojtjen nga i ftohti.

Pa marrë para sysh se a keni dalë në një shëtitje të zakonshme apo keni veshur ndonjë shall më i madh se zakonisht, me siguri nuk mund të gaboni! Për damat diçka më tradicionale, kemi ndarë edhe modelet klasike të shalleve të leshtë, të cilët megjithatë janë aleati më i mirë për stinën e ftohtë .

Artikulli paraprakMETODA IDEALE PËR RRITJEN E SHPEJTË TË FLOKËVE
Artikulli tjetërNGJARJA NË STAJKË, ARRESTOHET NJË SHTETAS