SHBA mirëpret çdo person që kërkon azil që vjen nga Rusia , tha zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë Karine Jean-Pierre në një konferencë me gazetarët.

“Ne besojmë se pavarësisht nga kombësia e tyre ata mund të aplikojnë për azil në Shtetet e Bashkuara dhe kërkesat e tyre të vlerësohen rast pas rasti,” tha ajo.