epa08619258 A woman records with her cell phone the strong waves due to the Laura storm in Guayama, southern Puerto Rico, 22 August 2020. Laura is causing heavy rains on several parts of Puerto Rico and will later pass near the Dominican Republic and Haiti, while on the other side of the Caribbean the Marco storm has strengthened between Cuba and Mexico near Yucatan channel and may become in Hurricane today. Both storms put on alert large parts of the Caribbean and also the US states of Louisiana, Mississippi, Alabama and Texas, where according to the National Hurricane Center the storms could impact early next week. EPA/Thais Llorca

Stuhia Fiona forcohet dhe kthehet në uragan teksa i afrohet brigjeve të Porto Rikos, ku priten shira të rrëmbyeshëm dhe rrëshqitje të mundshme dheu.

Në ishull, alarmi është i lartë dhe Joe Biden ka miratuar tashmë kërkesën e emergjencës për ndihma.