Shefja e Misionit të Vëzhguesve të ODIHR, Audrey Glover thotë se po e vëzhgon nga afër situatën politike dhe këndvështrimet e kaheve politike.

“Kam patur takime interesante. Jemi duke vëzhguar nga afër situatën politike dhe këndvështrimet e të gjitha kahëve politikë. Ne me siguri do të kemi 24 vëzhgues që do të jenë afagjatë dhe një shumë më i lartë afatshkurtër”, tha Glover.

Ndërsa për takimin me Sali Berishën, Glover tha se ishte shumë interesant dhe nuk dha më shumë detaje.