Gjimnazi “Shejnaze Juka” i eshte bashkuar nismes sensibilizuese te Drejtorise se Sherbimit Social Shkoder dhe Food Bank per te dhuruar ndihma per familjet ne nevoje.

Drejtoresha Valbona Tula dhe kordinatori Alfred Zefi falenderuan mensuesit, nxenesit dhe prinderit qe kane kontribuar ne grumbullimin e 17 pakove ushqimore per familjet ne nevoje. Nderkohe nxenesit e gjimnazit “Shejnaze Juka” e kane mirpritur kete nisme te ciles I jane bashkuar menjehere. Kjo nisme e ndermarre nga Drejtoria e Sherbimit Social Shtetrore mbeshtet nga Foodbank dhe Drejtoria Arsimore ndersa do te shtrihet jo vetem ne te gjitha shkollat e qarku shkoder, por edhe ne biznese te ndryshme per te grumbulluar sa me shume pako ushqimore per familjet ne nevoje .