Kandidati i PD Zef Hila zhvilloi një takim me banorë të Shelqetit të cilët treguan se prej 8 vitesh ndodhen në vështirësi të mëdha si shkak i keqqeverisjes dhe shpresa për ta pas 25 prillit është program që ka PD.

Kandidati i PD Hila u premtoi banorëve se ai do të jetë garancia e tyre për të zgjidhur problemet që ata kanë pas zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.