Problemet me energjine elektrike dhe Operatorin e Shperndarjes se energjise elektrike, duket se nuk kane te sosur ne Qarkun e Shkodres.

Pas oblikes, kane reaguar edhe banoret ne fshatin Shelqet ne BAshkine Vau Dejes, te cilet kane debatuar me punonjes te Oshee, pasi sipas tyre nderhyrja e tyre ka nje qellim te vetem, vendosjen e gjobave ne drejtim te banoreve te kesaj zone, nderkohe qe sipas banoreve ato paguajne rregullisht energjine.Nga ana tjeter, prane bvanoreve ka qene edhe sektretari I keshiollit te Bashkise Vau Dejes, I cili eshte shprehur se keto aksione jane per te boshatisur xhepat e qytetareve.Nga ana tjeter, ai ka dekalruar se oshee nuk ka ndermarre asnje investim ne kete zone.Jane me shume se 1000 banore te zones te cilet ankohen per problemet me OSHEE, qofte me kamatvonesat por edhe investimet e munguara te cilat detyrojne banoret te jene ne erresire te plote per dite te tera