QYTETARËT KANË SHFRYTËZUAR FUNDJAVËN PËR TË QËNË ME TË DASHURIT E TYRE JASHTË VENDIT. Shen Valentini ka krijuar radhe edhe ne piken e kalimit kufitar te muriqanit.

Duke shfrytezuar fundjaven, qytetaret I jane drejtuar shtetit fqinj tem alit te zi per te kaluar keto dite se bashku me te dashurit e tyre. Star Plus ka vezhguar nga afer situaten ne kete pike te kalimit kufitar, ku shihet qarte se krahasimisht me ditet e tjera ka nje rritje te fluksit te qytareve per te kaluar ne malin e zi. Ne baze te dhenave qe ofrohen nga pika e kalimit kufitar te muriqanit behet me dije se aktualisht gjate dy diteve te fundit kane hyre 398 shtetas shqiptar, dhe 939 shtetas te huaj, nderkohe qe ne dalje jane regjistruar 1853 shtetas shqiptare nerkohe ne dalje jane regjistruar rrerth 642 shtetas te huaj.Keto shifra tregojne qarte se ka nje rritje te fluksit nderkohe qe drejtoria e kufirit ne Shkoder ka marre masa duke shtuar edhe dy sportele per te perballur fluksin e automjeteve dhe personave qe kalojne ne kete pike te kalimit kufitar

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/VGFfn0fmHAE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]