TE FTUAR PËRFAQESUES TË BASHKISË SË BURSËS. Myftinia shkoder ,shoqata instanbul dhe Bashkia Bursa e Turqise organizuan mbremjen festive me titull “Shendet, Pasterti, Obligim” .

Te pranishem ishin drejtues te larte te myftinise shkoder,intelektuale ,dhe dhjetra besimtare. Aktivitetin e pershendeti , Myftiu I shkodres Imam Muhamed Sytari. Per minuta te tera te pranishmit ndane se bashku emocionet e kesaj mbremjeje e cila u percoll permes vargjeve dhe kengeve nga medresistet e talentuar kushtuar profetit Muhamed.

Artikulli paraprakNË PLEZHË, FITORJA E SIGURTË NË MBI 90%
Artikulli tjetërSHKRUMBOHET BANESA NË LAGJEN G’JUHADOL