QEVERIA SHQIPTARE NËNSHKROI ME BANKËN BOTËRORE NJË MARRËVESHJE PREJ 32 MILIONË DOLLARËSH PËR REFORMËN NË SHËRBIMET PUBLIKE.

NË FJALËN E TIJ KRYEMINISTRI RAMA THA SE PROJEKTI DO TË ELIMINOJË KORRUPSIONI SI DHE DOTË BËJË TË MUNDUR QË TË GJITHA SHËRBIMET TË KRYHEN NË MËNYRË ELEKTRONIKE.BRËNDA 5 VITESH THA AI QYTETARI DO TË MUND TË KRYEJË TË GJITHA SHËRBIMET PUBLIKE ME ANË TË TELEFONIT TË TIJ.

Artikulli paraprakANGONI: NË RRITJE RASTET E DHUNËS NDAJ GRAVE DHE VAJZAVE
Artikulli tjetër“ZONA E KONFLIKTIT”, RAMA VË NË SHËNJESTËR DREJTËSINË