Rasti i jetimores se Shkodrës, tregoi edhe njëherë tjetër nivelin e ulet te punonjësve qe shërbejnë pranë këtyre rezidencave. Një fakt i tille është pohuar nga vete ministri i mirëqenies sociale Blendi Klosi, i cili nga Shkodra, pohoi se 25 % e personelit kane qene ngelës ne provimin e kryer nga ministria.

Nga ana tjeter, Klosi, duke pranuar edhe nivelin e ulet te punonjesve, u shpreh se brenda ketyre dy muajve, ky numer ngelesish, do te kene mundesi që te riprovojne aftesite e tyre, dhe ky vakum do te plotesohet me profesioniste.Kritikat duket se kesaj radhe jane te drejteperdrejta per ato punonjes te cilet nuk kane aftesite e duhura per te sherbyer per femijet jetim ne Shkoder, apo edhe per te tjere te cielt kane nevoje per perkujdesje dhe jo te perdoret dhune mbi ta.

Artikulli paraprakFËMIJËT E RRUGËS, BASHKIA PJESË E PLANIT TË VEPRIMIT
Artikulli tjetërSHKOLLA “ARBEN BROCI” FIRMOS MARRËVESHJE ME OSHEE