MAZI: CIRKU, NJË ARGËTIM PËR FËMIJËT E SHKODRËS. Për te katërtin vit radhazi Agjensia e Spektakleve Buna 1 ne bashkepunim me DAR dhe Teatrin Migjeni organizojne shfaqje te cirkut te Tiranes per femijet e shkollave te qytetit te Shkodrës.

Femijet e klasave fillore nga shumica e shkollave te qytetit i janë drejtuar ketë te marte Teatrit Migjeni ku kane shijuar shfaqjen e cirkut gjate se ciles edhe vete femijet jane bere pjese e numrave dhe lojrave te ndryshme. Shfaqja do jepet 6 here per ti dhëne mundesi sa me shume femijeve te jene pjese e saj.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/J5866AWnOd8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAKTORËT PRITEN NË BASHKI
Artikulli tjetër“S’KA INVESTIME PËR RRUGËT RURALE”