Banorët e Shirokës dhe Zogajve kanë ngritur disa problematika në praninë e kryetares së bashkisë Voltana Ademi.

Rrok Daka, banor i Shirokës ka folur për ujësjellësin që nuk funksionin dhe kryebashiakja tha se është e pafalshme që atje nuk është përfunduar investimi për ujësjellësin. Një problem për Skender Balanin është dëmtimi masiv që po i bëhet sherbelës në malin e Taraboshit.