BIEN NDESH ZYRA E ARSIMIT NË BASHKI DHE DREJTORJA E SHKOLLËS.Shkolla e re e Shirokës e cila ka nisur të ndërtohet prej vitesh nuk do të përfundojë as për këtë vit shkollor.

Konfirmimi vjen nga Ludovik Vuka, përgjegjës i zyrës së arsimit në Bashkinë Shkodër.Ndryshe nga Vuka, në një intervistë të dhënë me 25 shtator të këtij viti drejtorja e shkollës 9-vjeçare të Shirokës Adea Dingo në “Star Plus” televizion bie ndesh me përgjegjësin e zyrës së arsmit në Bashki teksa do të deklaronte se shkolla e re përfundon brenda këtij viti.Përgjegjësi i arsimit në Bashki thotë se ka mungesë fondesh të cilat bëjnë që shkolla e re e Shirokës të mos përfundojë deri vitin e ardhshëm.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/n4_LfJ0yqJ8?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak11 VJETORI I LUMTURIMIT TË NËNË TEREZËS
Artikulli tjetërDJEGIA E FLAMURIT, REAGON MPJ