Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Postave, Majlind Lazimi. Një njoftim i ardhur nga PD informon se shkarkimi i tij është bërë për shkelje të ligjit elektoral dhe ushtrim presioni ndaj punonjësve për interesa elektorale