Tre shtetas shqiptarë dhe dy grekë kanë rënë në prangat e policisë në Korfuz, si pjesetare te nje organizate kriminale qe trafikonte heroine ne ishull.

Mes te arrestuarve është edhe kreu i organizates, nje shtetas shqiptar i moshes 28 vjeç. Policia greke ka identifikuar dhe shpallur ne kerkim 8 persona te tjere, 5 shqiptare dhe 3 greke.

Gjatë arrestimit të 5 shtetasve u sekuestruan 800 gr heroine, nje automjet dhe nje motoçiklete, 3520 euro dhe 6 celulare.