FLAKËT E ZJARRIT NEUTRALIZOHEN NGA ZJARRFIKËSIT.

NJË SHKËNDIJE ELEKTRIKE, KA SHKAKTUAR FRIKË NE POLIKLINIKEN E QYTETIT TE SHKODRES. FLAKET E ZJARRIT KANE PERFSHIRE NJE NGA OBJEKTET NE KATIN E PARE TE NDERTESES SE POLIKINIKES NE QYTETIN E SHKODRES. MENJEHERE NE VENDIN E NGJARJES KANE MBERRITUR EFEKTIVE TE POLICISE DHE ZJARRFIKESVE TE CILET KANE IZOLUAR MENJEHERE FLAKET E ZJARRIT. PAVARESISHT DEMIT, I CILI NUK ESHTE I KONSDERUESHEM NDERHYRJA E ZJARRFIKESVE KA RIKTHYER EDHE NJEHERE NE FUNKSIONIM TE PLOTE POLIKLINIKEN E QYTETIT E CILA PER DISA MINUTA ISHTE PERFSHIRE NGA NJE RE TYMI DUKE SHKAKTUAR FRIKE DHE PASIGURI PER BANORET DHE PACIENTET QE NDODHESHIN ATY PRANE. FORCAT ZJARRFIKESEM, NE KETO DITE TE NXEHTA DHE ME TEMPERATURA TE LARTA I BEJNE APEL TE GJITHE QYTETAREVE QE TE JENE TE KUJDESSHEM DHE PER CDO PROBLEMATIKE TE NJOFTOJNE SHERBIMIN ZJARRFIKES NE SHKODER