AKADEMIA E PAQES NË AUSTRI VIZITON SHKODRËN DHE E FTON TË BASHKËPUNOJË.
Nje delegacion austriak me 25 perfaqesues ka vizituar kete te merkure qytetin e Shkodres, gjate vizites se tyre ato u mirepriten ne ambjentet e Bashkise se Shkodres nga kryetari Lorenc Luka.

Ky delegacion perbehej nga anetare te Akademise se Paqes ne Austri, te cilet drejtoheshin nga Gunther J. Rozenits perfaqesues i Austrise ne NATO.Keta ish ushtarake ne detyre aktualisht po kontribuojne per ruajtjen e paqes ne bote e ne kuader te ketij misioni vizitojne Shkodren per tiu bashkuar kontributit paqeruajtes po njekohesisht per te intensifikuar marredheniet dhe bashkepunimin e hershem austri-shqiperi e konkretisht austri-shkoder

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/a4GoSGogx8o?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakREFORMA TERRITORIALE NUK DUHET DEKRETUAR
Artikulli tjetërLIGJI ANTIDUHAN, HYN NË FUQI NË 23 GUSHT