Një autoambulancë është përfshirë në një aksident të trefishtë në Shkodër.

Aksidenti ka ndodhur në kryqëzimin e lagjes Rus, si pasojë e aksidentit ka pasur vetëm dëme materiale, fatmirësisht pa pasoja në njerëz.

Policia ndodhet në vendin ngjarjes ku po bën veprimet e duhura për shkakun e aksidentit.

Artikulli paraprak‘ALO, MAMI DHE BABI PO ZIHEN’, FJALËT PARALAJMËRUESE TË DJEMVE QË BABAI SHQIPTAR I QËLLOI PËR VDEKJE
Artikulli tjetërSHKODËR, SHËRBIMI ZJARRFIKËS NË GATISHMËRI PËR FESTA