Kryetari i PD Lulzim Basha zhvilloi në Shkodër një takim edhe me disa të rinj në qendrën rinore Arka.

Kreu i PD fajësoi qeverinë për problemet me të cilat përballet sot rinia ndërsa i kërkoi atyre që të dalin masivisht dhe të votojmë me 25 prill si e vetmja mundësi sipas liderit të opozitës për t’i rikthyer shpresën vendit.