Bashkia Shkodër ka rihapur aplikimet për programet e strehimit social për të gjithë qytetarët e Shkodrës të cilët kërkojnë të përfitojnë. Ergys Ivziku, specialist i Strehimit në Bashkinë Shkodër bën të ditur se afati i aplikimit për programet e strehimi social ka nisur me 1 qershor dhe do vijojë deri më 12 qershor

Bashkia Shkodër ka disa kritere që ka vendosur pë rata që duan të aplikojnë për programet e strehimit social

Në total bashkia Shkodër ka tre programe të strehimit social për qytetarët
Pritet që në këtë periudhë numri i aplikimeve për programet e strehimit social të jetë i lartë nga ana e qytetarëve të Shkodrës sepse numri i atyre që janë të pastrehë është i madh.