Shkrimtari I njohur shkodran Berhan Kurtaj, ka promovuar librin e tij të fundit me poezi I titulluar “Lumi i dhimbjes sime”. Në këtë vëllim ai ka përfshirë shumë ngjarje të jetës së tij. Autori shpjegon vështirësitë që ka hasur ndër vite por edhe lidhjen e veçantë me Drenicën, qytetin e lindjes së babait të tij.

Miqtë e tij, po ashtu shkrimtarë të njohur të qytetit të Shkodrës vlerësojnë librin dhe cilësinë në të cilën Berhan Kurtaj sjell krijimet e tij.

Libri u preznatua mes familjarësh dhe miqsh të autorit Berhan Kurtaj të cilët e njohin dhe vlerësojnë krijimtarinë e tij ndër vite.

 

Artikulli paraprakDETAJE TE REJA/ 12 ORË PËR TË NXJERRË NGA HUMNERA POLICIN. SHOKËT ME SYTË NGA HELIKOPTERI, DUHEN 6 ORË NË KËMBË PËR TA SHPËTUAR
Artikulli tjetërSHKODËR, “LIDHJET HISTORIKE MES SHKODRËS DHE ULQINIT”