Skema e re e paketës fiskale parashikon këtë vit taksa më të ulëta për bizneset e mëdha dhe ato të vogla në Bashkinë e Shkodrës.

Këtu përfshihet edhe sektori i biznesit prodhues i cili do të paguajë 30%.Këtë e bëri të ditur në një intervistë për Star Plus Drejtori i të Ardhurave pranë Bashkisë Shkoder Blendi Gjylbegaj Ndryshe nga bashkia, njësitë administrative do të kenë një skemë të re taksash vjetore thotë Gjylbegaj Gjylbegaj ka kërkuar korrektësinë e njësive administrative dhe bizneseve në likujdimin e detyrimeve që kanë për taksat dhe tarifat ndaj bashkisë me qëllim që të respektohet afati i caktuar që është 20 Prilli.Me paketën e re fiskale bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre pranë njësive administrative apo ish-komunave do të kenë më lehtësime sesa taksat e qytetit.

Artikulli paraprakSPITALI I SHKODRËS, URUÇI: 2016-ta INVESTIME TË RËNDËSISHME
Artikulli tjetërSHKODËR, 41 PERSONA TË INFEKTUAR ME HIV/AIDS