5 familje kanë mbetur pa strehë në Golem, pasi eshtë djegur mbremë ndertesa ku banonin. Mjetet zjarrfikse kanë nderhyrë dhe izoluar flakët që të mos digjeshin shtepitë e tjera. Dyshohet se kanë pasur defekt instalimet elektrike.

Artikulli paraprakZJARRET SHKATËRRIMTARE NË HAUAI, PRESIDENTI BIDEN VIZITË NË ZONAT E PREKURA
Artikulli tjetërDARKA INFORMALE NGA MITSOTAKIS, META: RAMA PO ZBATON NJË POLITIKË TË JASHTME KUNDËR SHQIPTARËVE