Nje tjeter automjet merr flake ne qytetin e shkodres. Ka qene ora 15:30 minuta kur sherbimi zjarrefikes eshet snjoftuar per nje automjet i cili ishte perfshire nga flaket e zjarrit.

Mesohet se automjeti me targe angleze HV 03 WWB eshte djegur si shkak i nje qarku te shkurter ne paketen elektrike te mjetit. Drejtuesi i mjetit ka qene duke ecur kur ka konstatuar tymin dhe menjehere ka njoftuar zjarrfikeset. Ngjarja ka ndodhur ne lagjen Perash mesditen e kesaj te enjte. Ne vend ngjarje kane mberritur edhe forcat e policise dhe ekspert te zjarrfikeses te cilet po kryejne hetim rreth ngjarjes.

Fatmiresisht nga ngjarja ne fjale nuk ka patur te lenduar ndonese automjetin eshte demtuar teresisht ne pjesen motorrike te tij