Shtëpia e të moshuarve në Shkodër në kuadër të festës në të gjitha institucionet e përkujdesit nga qeveria priti ministrin e jashtëm Ditmir Bushati i cili uroi festat për të moshuarit duke e quajtur histori suksesi punën e qeverisë për shërbimin social. Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi bëri një propozim për qeverinë.

Prefekti Paulin Radovani iu drejtua qytetarëve me një apel nga ana e tij. Drejtori i shtëpisë së të moshuarve uroi dhe falenderoi.

Artikulli paraprakBUSHATI-HETËS: S’E KE BËRË MIRË PUNËN, HETA: E KAM BËRË MËSËMIRI
Artikulli tjetërTRUPI I BIK NDOJËS PREHET NË VARREZAT E RRMAJIT NË SHKODËR