Përmes një ceremonie festive është festuar 1 vjetori I hapjes së shoeroom-it të ALED, firmës e cila ka sjellë risi në fushën e ndriçimit në të gjithë veriun e Shqipërisë. Majlind Fishekçiu, administrator I firmës “Lambario” bëri të ditur se ky vit ka qenë shumë I suksesshëm ndërsa janë të kënaqur që kanë plotësuar edhe kërkesat e klientëve për shkak të mundësisë së zgjedhjes së produkteve moderne dhe klasike.

Ndërkohë, menaxherja e ALED në Shkodër, Jasmina Dani ka një falenderim për të gjithë bizneset dhe klientët që bashkëpunuan në vitin e parë të kësaj sipërmarrje të re.

Gjatë muajit dhjetor, të gjitha produktet “Lambario”, klientët e ALED do të mund t’I përfitojnë me 50% – 80% zbritje bëri të ditur administratori I kësaj firme, Majlind Fishekçiu. Showroom-in e ALED mund ta gjeni në Melgushë në rrugën nacionale Shkodër – Tiranë Km i 5-të.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, PËRFUNDOJNË FINALET E TENISIT “SHKODRA INDOOR”
Artikulli tjetërSHKODËR, AKU: 20 GJOBA PËR SUBJEKTET USHQIMORE