Në mjediset e rektoratit të univeristetit “ Luigj Gurakuqi” në Shkodër, është hapur një ekspozitë ku 14 studentë të vitit të dytë të departamentit të Arteve dega pikturë-grafi kanë paraqitur punimet e tyre. Erëmirë Jahja pedagoge e artit, ka treguar më shumë rreth kësaj ekspozite e cila tashmë është kthyer në një traditë .

Një risi këtë vit është dhe realizimi i punimeve souveniere nga studentet tregon pedagogia Erëmirë Jahja.

Ilda Sadiku dhe Gledisa Rahova studentet e degës së artit kanë prezantuar disa ndër pikturat e realizuara.

Në fund të ekspozitës me anë të votave të studentëve do të shpallet dhe fituesi për souvenierën e realizuar më mirë.

Artikulli paraprakPASHK PËRVATHI SJELL “RRUGËTIMI IM”
Artikulli tjetërMATERIALET PËRMBI TARRACË, ANKOHET QYTETARI