Drejtuesi politik i PD Helidon Bushati zhvilloi disa takime me qytetarë dhe biznese në lagjen “Liria” në Shkodër. Bizneset i treguan Bushatit se në këto vitet e fundit ka një rënie të ndjeshme të fuqisë blerëse ndërsa akuzojnë qeverinë aktuale.

Ndërkohë janë të shumtë ata qytetarë shprehen përfaqësuesit e bizneseve që blejnë me listë për shkak se nuk kanë mundësi ekonomike dhe mbesin borxh.

Qytetarët dhe bizneset në lagjen “Liria” i dhanë mbështetjen e tyre drejtuesit politik të PD Helidon Bushati duke shpresuar që PD të fitojë zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.