Hidrosanitare “Miri” ka inauguruar showroom-in më të ri në qytetin e Shkodrës me një sipërfaqe prej 500 m2. Tashmë klientët kanë mundësi zgjedhje të pajisjeve eletroshtëpiake të cilësisë më të mirë italiane dhe çmimeve më konkuruese në treg. Administratori Besmir Hallunej tregon se ky shoëroom I dytë vjen si shkak I kërkesës së klientëve dhe shërbimit të mirë që ata kanë patur ndër vite.

Administratori shton se deri në fund të muajit, do të ketë çdo ditë oferta të ndryshme.

Markat më të mira për arredimin e shtëpisë tuaj, por edhe për hotelet dhe bizneset tuaja tashmë mund t’I gjeni në showroom-in eri të hisdrosanitare “Miri” në autostradën Shkodër – Lezhë, km 10 në afërsi të fshatit Melgushë.