Rinia është e ardhmja, është forca për të nesërmen

Të rinjtë shkodranë kanë treguar se janë promotorë të çdo ndyshimi në këtë qytet që nuk braktisi asnjë ditë idealet e demokracisë dhe të lirisë ✌️

Çdo takim me ta, është frymëzim dhe mbështetje për të nesërmen e cila me 25 Prill do të shënojë pikërisht fitoren e tyre, të të rinjve dhe të rejave Shkodrane

#Bashkë
#shkodrafiton
#riniafiton