Kandidati i PD për deputet Bardh Spahia sëbashku me kandidatë të tjerë ka zhvilluar një takim me mjekë të Spitalit të Shkodrës. Programi i PD për shëndetësinë ka qënë në fokus të disktumit. Mjekët u shprehën se buxheti për shëndetësinë duhet të rishikohet.

Kandidati Spahia dhe drejtuesi politik Helidon Bushati u shprehën se të gjitha shkeljet me PPP-të në shëndetësi do t’i dërgohen drejtësisë.