Fryma e fitores ndjehet në çdo takim në Shkodër.

Strukturat e Grupseksionit Rrethina 4, Dobraç e Golem janë gati për fitoren e madhe të #25Prillit ✌️✌️

Shqipëri Europiane 🇦🇱🇪🇺
Zhvillim ekonomik ✅
Mbështetje të rinisë ✅

Aspirata europiane e Shqipërisë realizohet vetëm nëpërmjet programit të Partisë Demokratike dhe Lulzim Bashës.

Është e vetmja forcë që na afron me Europën, sjell investime dhe mbështet rininë, ekonominë, familjen drejt të ardhmes të sigurtë. 🇦🇱

#Bashkë 🤝
#ShkodraFiton ✌️✌️
#ShqipëriaFiton ✌️🇦🇱
#25Prill